Mihajlovic: "Fans hebben het recht om te fluiten"

7 januari 2016, 09:39

AC Milan raakte woensdag in de Serie A verder achterop in de strijd om Champions League-voetbal. De Milanese club verloor op eigen veld verrassend met 0-1 van laagvlieger Bologna. Het leidde tot fluitconcerten van de eigen supporters, iets wat coach Sinisa Mihajlovic wel begrijpt.

"Ik begrijp wel dat de fans ons uitfluiten, dat recht hebben ze", aldus Mihajlovic bij Mediaset Premium. "Maar ik geef niet op. We hebben verloren, maar hebben wel ons spel gespeeld en vijf duidelijke kansen gekregen. Als je die niet benut, dan loop je het risico dat je daarvoor de rekening gepresenteerd krijgt. We moeten ook niet vergeten dat we voor vier, vijf maanden slechts twee spitsen beschikbaar hadden. Als iedereen fit is, dan is de kwaliteit van de selectie groter."

"We moeten blijven werken en proberen de zaken rustig te verbeteren", vervolgt Mihajlovic. "Tegen Bologna hebben we zeventig minuten niets weggegeven, maar daarna dreef ons verlangen naar de winst ons te ver naar voren. Het verlies doet pijn, maar mijn spelers hebben in elk geval wel gespeeld om te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen