PSV is volgens Cocu nog niet met superweek bezig

11 maart 2016, 14:34

Er ligt een razend spannende week in het verschiet voor PSV. De Eindhovense topclub speelt eerst de Champions League-return tegen Atlético Madrid en maakt zich vervolgens op voor de kraker tegen Ajax. Maar voordat het zover is, staat eerst nog de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen op het programma. "Ik ben niet bang dat de spelers al met volgende week bezig zijn", zegt coach Phillip Cocu.

"We kijken altijd naar de eerstvolgende wedstrijd. Die is het belangrijkste, als je het vertrouwen van de afgelopen periode mee wilt nemen naar komende week, moeten we blijven winnen. Morgen ook", benadrukt Cocu op PSV.nl. Heerenveen is geen tegenstander die je moet onderschatten, waarschuwt de keuzeheer. "Heerenveen presteert wat wisselvalliger dan anders, maar ik vind het een aardige ploeg, met de nodige individuele kwaliteiten. Ze hebben veel snelheid, kunnen goed counteren. Daar zullen we geconcentreerd mee moeten omgaan."

Davy Pröpper staat op scherp en is bij een volgende gele kaart geschorst, maar dat weerhoudt Cocu er niet van om de in bloedvorm verkerende middenvelder op te stellen. "Als je te veel met een mogelijke schorsing bezig bent, beïnvloedt dat je spel. Dat is niet goed", aldus de PSV-trainer.

PSV is al tien wedstrijden zonder puntenverlies in de Eredivisie en wordt bedolven onder de complimenten, maar Cocu tempert alle euforie en verwachtingen. "Ik zie nog genoeg dingen die beter kunnen. Bepaalde afstemming tussen spelers bijvoorbeeld. We zijn op dit moment goed bezig, maar we kunnen geen seconde achterover leunen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen