Alleen resultaat telt voor Willem II bij veilig Roda JC

6 mei 2016, 17:48
Foto: © ProShots

Willem II heeft het ontlopen van de nacompetitie niet meer in eigen hand. De Tilburgers sluiten de reguliere competitie komende zondag af met een uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade, maar zijn ook bij een zege afhankelijk van hetgeen concurrent Excelsior doet op visite bij degradant SC Cambuur. Nummer zestien Willem II heeft één punt minder dan nummer vijftien Excelsior.

Streppel: "Het gaat nu zeker om goals"

Streppel benadrukt dat hij zijn selectie niet meer op scherp hoeft te zetten voor het bezoek aan Zuid-Limburg. "Ik denk dat we eerder de spanning eraf moeten halen. Dat er belang bij deze wedstrijd zit is duidelijk. Dat weten we allemaal wel", besluit de oefenmeester.

Kalezic wil knallen tegen Willem II

"Heel graag hadden wij ons enorm trouwe publiek meer en aantrekkelijke thuisoverwinningen willen bieden. Helaas is dat niet in die mate gelukt zoals wij voor ogen hadden. Daarom leeft het bij mij heel erg om zondag, in de laatste wedstrijd van het seizoen, te gaan knallen. Zondag zullen we er tegen Willem II alles aan doen om het publiek een mooie overwinning te bieden", belooft Kalezic. "Vervolgens zullen we de komende weken het afgelopen seizoen grondig evalueren. Veel zaken zijn voor verbetering vatbaar en daarom willen we komende jaargang nieuwe stappen zetten. Als dat lukt, kan ik als coach meer vanuit mijn visie werken: thuis een gekkenhuis creëren én natuurlijk meer punten halen. Dat past bij Roda JC en de supporters verdienen dat ook. Eén ding is zeker: met de overname van de club door Frits Schrouff ziet de toekomst er in ieder geval een stuk rooskleuriger uit!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen