Veel beweging achter de schermen bij FC Groningen

29 juni 2016, 12:22   Bijgewerkt: 29 juni 2016, 12:44

FC Groningen is druk bezig met de zoektocht naar versterkingen voor de verdediging. De bekerwinnaar van 2015 gaat met de ervaren Jos Hooiveld om tafel om te praten over een samenwerking en heeft bovendien twee andere verdedigers op de korrel. Rasmus Lindgren en Lorenzo Burnet vertrokken de afgelopen tijd evenals Johan Kappelhof uit het Noordlease Stadion.

AIK Solna, de Zweedse club waar Hooiveld momenteel onder contract staat, heeft bij monde van sportief directeur Bjorn Wesström officieel bevestigd dat de Nederlandse verdediger goedkeuring gekregen heeft om op proef te gaan bij Groningen. Donderdag komt de 33-jarige oud-speler van sc Heerenveen, FC Zwolle, Kapfenberger SV, FC Inter Turku, Celtic, FC Kopenhagen, Southampton, Norwich City en Millwall aan in Nederland.

De Kroaat Igor Bubnjic (23) zou volgens Italiaanse media en RTV Noord ook een gegadigde zijn om de Groningse defensie te versterken. Hij staat momenteel nog onder contract bij het Italiaanse Udinese, dat hem afgelopen seizoen uitleende aan Carpi. Bubnjic werd de afgelopen tijd geplaagd door een zware knieblessure.

Naast Hooiveld en Bubnjic wordt ook Ari Freyr Skúlason (foto) in verband gebracht met Groningen. Daar kwam het Dagblad van het Noorden mee naar buiten. De linkspoot is momenteel met IJsland actief op het EK, waar de Scandinaviërs knap de kwartfinales hebben bereikt. De 29-jarige Skúlason speelt momenteel bij het Deense Odense BK en was in de jeugd even actief bij Heerenveen. Algemeen directeur Hans Nijland en technisch manager Peter Jeltema zouden de IJslander vanaf de tribune aan het werk hebben gezien op het EK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen