Bouy houdt opties open: "Ambities liggen in de top"

10 juli 2016, 10:02

Ouasim Bouy speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor PEC Zwolle, maar keert aan de start van de nieuwe jaargang terug bij zijn eigenlijke werkgever. Of hij daar het hele seizoen zal blijven, is nog maar de vraag. Hij start in Turijn, maar het is allerminst zeker dat hij daar na het sluiten van de transfermarkt nog speelt.

Zelf staat Bouy er helder in: hij houdt alle opties open, maar wil snel duidelijkheid hebben over zijn nabije voetbaltoekomst. "Vandaag is duidelijkheid gewoon heel belangrijk. That's it", zegt hij tegen Telesport TV. "Ik ben Juventus natuurlijk heel dankbaar voor de manier waarop ze met mij omgegaan zijn na mijn knieblessure, daar zit een stuk loyaliteit aan. Maar uiteindelijk is het fijn voor mij als ik duidelijkheid heb. Ik wil gewoon spelen."

Bij PEC Zwolle deed Bouy afgelopen seizoen belangrijke ervaring op. Een nieuwe verhuurperiode sluit hij zeker niet uit. "Alles is een optie. Dat wil ik ook duidelijk maken. Ik ben Zwolle ook dankbaar voor het feit dat ik het op het hoogste niveau van Nederland heb kunnen laten zien. Dat is ook gewoon heel belangrijk geweest. Ik heb daar heel prettig gewerkt met de mensen", aldus Bouy.

De middenvelder gaat nu eerst dus weer bij Juventus trainen. "Mijn ambities liggen toch in de top, daar wil ik uiteindelijk naartoe. Ik moet keihard werken en dan komt de rest vanzelf. Ik doe gewoon wat ik moet doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen