Mourinho: "Goed besluit voor zowel Bastian als ons"

2 november 2016, 18:36

Bastian Schweinsteiger heeft weer toekomst bij Manchester United. Sinds de komst van manager José Mourinho, afgelopen zomer, moest de Duitse middenvelder meetrainen met de beloften. Sinds deze week is Schweinsteiger echter weer welkom bij het eerste elftal van de Engelse topclub.

Mourinho sluit niet uit dat Schweinsteiger dit seizoen ook nog wedstrijden gaat spelen. "Op dit moment hebben we op het middenveld geen problemen, maar als dat op een dag wel zo is, dan is hij (Schweinsteiger, red.) een extra optie voor ons", aldus Mourinho. "Het is een menselijke beslissing, gebaseerd op trainingsnummers en -methodes. Daarnaast is het ook een besluit dat positief kan zijn voor de groep. Het is een goede beslissing voor ons en ook voor hem."

"Het is een beslissing op basis van het feit dat we ons in een periode in het seizoen bevinden waarin het lastig is om met iedereen gezamenlijk te trainen", aldus Mourinho, doelend op het drukke schema van Manchester United. "Kijkend naar Bastian en de professionele manier waarop hij elke dag heeft gewerkt met de fitnesscoach, denken we dat het een menselijke en professionele beslissing is om hem terug te halen bij de selectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen