Cambuur slaat slag en presenteert drie versterkingen

25 juli 2017, 18:26

SC Cambuur heeft dinsdag maar liefst drie versterkingen gepresenteerd. Bryan Smeets, Darren Rosheuvel en Mathias Schils tekenden allen een contract in Leeuwarden. Smeets en Schils tekenen beiden voor twee seizoenen terwijl Rosheuvel voor één seizoen met de optie voor nog een jaar wordt vastgelegd.

Smeets was transfervrij na zijn vertrek bij De Graafschap. De middenvelder leek onderweg te zijn naar Blackpool FC in Engeland, maar vanwege financiële redenen ging die overstap niet door. Met Schils versterkt Cambuur zich met een tweede middenvelder. Hij komt over van de Belgische tweedeklasser Lommel United.

Rosheuvel wordt overgenomen van FC Utrecht. De 23-jarige verdediger hoopt bij Cambuur vooral op meer speelminuten. "Darren heeft een belangrijke rol in het teamproces van de kleedkamer gespeeld. Hij is echter op het punt gekomen in zijn loopbaan, waarop het belangrijk is structureel speelminuten te maken. Darren wil dan ook vol voor zijn kans in Friesland gaan", legt Utrecht-trainer Erik ten Hag uit op de website van de Domstedelingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen