Coach Van der Heide vertrekt bij IJsselmeervogels

17 augustus 2017, 21:15

IJsselmeervogels moet, ruim een week voor de start van de Tweede Divisie, op zoek naar een nieuwe trainer. Sandor van der Heide verlaat de club per direct om zich volledig te richten op zijn rol als assistent-coach van De Graafschap. De oud-prof combineerde deze functie het afgelopen half jaar met zijn werk als hoofdtrainer bij IJsselmeervogels.

"In de afgelopen weken is gebleken dat die combinatie hem steeds zwaarder viel, waardoor er een keuze gemaakt moest worden. De mogelijkheid om fulltime in het betaald voetbal aan de slag te gaan heeft hierbij voor Sandor de doorslag gegeven", meldt het bestuur van IJsselmeervogels in een persbericht. "Deze onverwachte en plotselinge wending van zaken wordt door IJsselmeervogels zeer betreurd, vooral ook gezien het moment. Tegelijkertijd erkennen we het unieke karakter van de kans die Sandor geboden wordt en het contract bood ruimte hiervoor." Onder leiding van Van der Heide werd IJsselmeervogels vorig seizoen kampioen in de Derde Divisie.

IJsselmeervogels gaat op zoek naar een nieuwe coach, tot die tijd nemen Pascal Bosschaart en Jacob Mulder de honneurs waar.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen