Treffen met PSV op de tocht voor huurling De Wijs

23 november 2017, 14:34

Dolgraag had Jordy de Wijs dit weekend willen spelen tegen zijn eigenlijke werkgever PSV, maar de centrumverdediger van Excelsior kampt met een knieblessure. De kans dat hij zondag in actie kan komen is klein, zo geeft hij zelf aan.

De talentvolle verdediger speelt dit seizoen op huurbasis bij Excelsior. "Ik had enorm graag willen spelen'', vertelt hij op de website van de Kralingers. "Ik heb nog niet eerder tegen PSV gespeeld, dus zondag zou de eerste keer zijn. Of er afspraken zijn dat ik niet mag spelen tegen PSV? Haha, nee dat is zeker niet afgesproken. Ik moet nu gewoon de MRI afwachten en hopen dat het meevalt.''

Trainer Mitchell van der Gaag verwacht dat zijn pupil niet kan spelen."Hij is echt geblesseerd", zegt de coach. "Dat is een domper voor hem en voor de ploeg.'' De kans is groot dat ook Luigi Bruins niet kan spelen: de middenvelder kampt met een bovenbeenblessure. Hicham Faik lag donderdag ziek op bed en is ook een twijfelgeval.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen