Vitesse met Castaignos en Mount tegen Zulte Waregem

2 november 2017, 20:12
Foto: © ProShots

Vitesse begint met twee wijzigingen in de basisopstelling aan het duel met Zulte Waregem in de Europa League. Zo begint Luc Castaignos in de spits terwijl Mason Mount op het middenveld speelt. Dat betekent dat Tim Matavz en Navarone Foor plaatsnemen op de bank.

Matavz, die net vader is geworden, krijgt tegen Zulte Waregem rust van trainer Henk Fraser. Daardoor krijgt Castaignos net als in het heenduel met de Belgen een kans om zich vanaf het begin te laten zien. Foor kwam in de competitie tegen PSV wel in actie, maar is net terug van een knieblessure. Daarom krijgt het Engelse talent Mount de voorkeur.

Zulte Waregem-trainer Francky Dury liet al weten vast met een schuin oog naar de competitie te kijken vanwege de bijzonder kleine kans op overwintering in Europa. De coach wijzigt zijn opstelling dan ook op meerdere plekken in vergelijking met het heenduel tegen Vitesse.

Opstellingen

Vitesse: Pasveer; Dabo, Kashia, Miazga, Büttner; Serero, Mount, Bruns; Rashica, Castaignos en Linssen

Zulte Waregem: Bostyn; De Fauw, Walsh, Baudry, Madu, De Mets, De Pauw, De Sart, Coopman, Olayinka en Kaya

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen