Zidane genoot van Ronaldo en Benzema: "Blij voor hen"

21 november 2017, 23:36

Real Madrid verzekerde zich dinsdagavond van een plek in de knock-outfase van de Champions League door op bezoek bij APOEL Nicosia een 0-6 overwinning te boeken. Zowel Karim Benzema als Cristiano Ronaldo was goed voor twee doelpunten.

"Ik ben heel tevreden. We houden de nul, maken zes doelpunten en gaan door", somt trainer Zinedine Zidane op na afloop van de wedstrijd tegenover de verzamelde Spaanse media. Vooraf aan het duel liet de Fransman nog weten te hopen op een doelpunt van Benzema, die dit seizoen nog niet vaak trefzeker was. Hij scoorde er net als Ronaldo uiteindelijk twee. "Ik ben heel blij voor hen. Ze hebben hard gewerkt en we wisten dat dit erin zat."

Real Madrid zit momenteel in een iets mindere periode en staat in de Primera División maar liefst tien punten achter op koploper FC Barcelona. Juist daarom was Zidane blij met de ruime overwinning op APOEL. "We blijven rustig. In elke seizoen heb je periodes dat het minder goed loopt. We weten dat er ook goede dagen zijn en vandaag was er één van", besloot de trainer.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen