[BUITENLAND]: Arsenal, Napoli en Schalke bekeren verder

19 december 2017, 22:52
Foto: © ProShots

Arsenal heeft de halve finale van de League Cup bereikt. In eigen huis zette het West Ham United met 1-0 opzij. In de Coppa Italia won SSC Napoli met diezelfde uitslag van Udinese en ook Schalke 04 zette een 1-0 meer. 1. FC Köln was in de DFB Pokal het slachtoffer.

Arsenal - West Ham United 1-0

Kort nadat Theo Walcott al een open kopkans op de 1-0 had gemist, was het wel raak. Danny Welbeck deed wat Arsenal vorige week in de competitie maar niet lukte tegen West Ham. De aanvaller zette goed door en tikte van dichtbij binnen. West Ham kon daar na rust weinig tegenover stellen en dus kon Arsenal zonder veel problemen een plek in de halve finale bijschrijven.

SSC Napoli - Udinese 1-0

Napoli had lang nodig om tegen Udinese de score te openen, al was Adam Ounas wel een keer dichtbij met een bal op het houtwerk. Uiteindelijk was het twintig minuten voor tijd Lorenzo Insigne die de ban brak voor de Napolitanen. Hij werd goed diepgestuurd door Dries Mertens en schoof de bal tegendraads binnen. Hierdoor bereikt Napoli ten koste van de ploeg van Bram Nuytinck de kwartfinale.

Schalke 04 - 1. FC Köln 1-0

In de Bundesliga zitten er vijftien ploegen tussen, maar in de DFB Pokal was er weinig van dat enorme verschil te merken. Schalke had het zwaar, maar kwam na ruim een uur spelen op gelukkige wijze op een 1-0 voorsprong. Max Meyer verlengde met een kopbal bij de eerste paal een hoekschop en die viel met een pisboogje binnen in de verre hoek. Köln had geen verweer

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen