El Ahmadi vreesde voor zware blessure: "Dat schiet door je hoofd"

13 december 2017, 10:32

Karim El Ahmadi was bang dat de knieblessure die hij opliep tegen Vitesse hem een groot deel van het seizoen zou kosten. Gelukkig voor de captain van Feyenoord viel de schade mee en is hij alweer fit genoeg om in actie te komen. "Ik dacht dat het niet goed zou zijn", vertelt hij.

Op het clubkanaal van de Rotterdammers kijkt de Marokkaan terug op het moment dat hij de blessure opliep. "Ik heb weinig blessures gehad aan mijn knie en verdraaide hem. Het zag er niet goed uit. Gelukkig kon ik mijn been nog een beetje terugtrekken. Het had ook anders kunnen aflopen."

Op de foto's bleek dat er geen grote blijvende schade was aan de knie. "Toen ik naar huis ging, was de pijn ook wel minder. Maar het schiet door je hoofd dat je er mogelijk lang uit ligt bij Feyenoord. Met het WK was ik niet bezig, ik concentreer me voorlopig volledig op de club."

Ondanks de kwetsuur kan hij woensdagavond tegen Heerenveen 'gewoon' weer in actie komen. El Ahmadi zit weer bij de selectie en is fit, al blijft zijn knie voorlopig nog wel pijnlijk. "Maar je kan er prima mee spelen. Ik heb vaker met pijntjes gespeeld. Ik wil geen wedstrijden missen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen