Gisteren gemist: zege voor PSV, De Vrij trefzeker bij Lazio

11 februari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 10 januari.

Dubbele hattricks loodsen Man City langs Leicester

De grote sterren hebben Manchester City ook tegen Leicester City bij de hand genomen. Kevin De Bruyne leverde zaterdag een hattrick assists af en Sergio Agüero maakte maar liefst vier goals in de thuiswedstrijd. Het eindigde in het Etihad Stadium in 5-1.

PSV oerdegelijk langs Sparta dankzij beauties Bergwijn

Het is exemplarisch voor PSV dit seizoen: niet overtuigen, maar wel drie punten binnenslepen. Ook vandaag (zaterdag) was thuisclub en Eredivisie-hekkensluiter Sparta zeker niet minder dan de koploper, maar PSV kon in dit duel opnieuw vertrouwen op twee oprispingen. Steven Bergwijn was in deze wedstrijd degene die PSV de punten bezorgde. Op eigen kracht scoorde de 20-jarige linksbuiten twee prachtige treffers, die een vroege goal van Kenneth Dougall ongedaan maakten: 1-2.

Real Madrid tankt vertrouwen met ruime zege op Sociedad

Real Madrid heeft zaterdagavond zonder al te veel moeite gewonnen van Real Sociedad. In eigen huis won de ploeg van Zinedine Zidane met 5-2. Daardoor tankt Real vast vertrouwen voor het Champions League-duel met Paris Saint-Germain van aanstaande woensdag.

Lazio ondanks goal De Vrij onderuit tegen Napoli

Lazio liep zaterdagavond ondanks een doelpunt van Stefan de Vrij tegen een ruime nederlaag aan op bezoek bij Napoli. De bezoekers kwamen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar gingen uiteindelijk met maar liefst 4-1 onderuit.

Cocu: "Op dit moment heb ik weinig te klagen"

Phillip Cocu zag PSV zaterdagavond niet overtuigen tegen Sparta Rotterdam, maar wel opnieuw drie punten pakken. De trainer was vooral blij met Steven Bergwijn, die tweemaal scoorde. Een smetje op de zege was het uitvallen van Hirving Lozano.

Belangrijke uitslagen:

Tottenham Hotspur - Arsenal 1-0

Manchester City - Leicester City 5-1

Napoli - Lazio 4-1

Real Madrid - Real Sociedad 5-2

Borussia Dortmund - HSV 2-0

Bayern München - Schalke 04 2-1

Toulouse - PSG 0-1

FC Utrecht - PEC Zwolle 2-1

Heracles - Willem II 1-0

Sparta - PSV 1-2

AZ - VVV-Venlo 0-0

Heerenveen - Roda JC 1-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen