Twente bevestigt vrees: einde seizoen voor Ter Avest

26 februari 2018, 13:01
Twente bevestigt vrees: einde seizoen voor Ter Avest

Het seizoen van Hidde ter Avest is voorbij. De verdediger van FC Twente heeft zondag in het verloren duel met FC Utrecht (3-1) zijn enkel gebroken. Onderzoek heeft dat uitgewezen, melden de Tukkers maandag via de officiële kanalen. Volgende week gaat Ter Avest onder het mes.

"Dit is natuurlijk zwaar frustrerend als je zo'n zware blessure oploopt en er een tijd uit bent", zegt Ter Avest op de website van Twente. "Juist nu wil je het team helpen en wil je niet vanaf de kant hoeven toekijken. Ik kan niet anders dan aan mijn herstel gaan werken en de ploeg steunen waar ik kan."

Ter Avest moest de wedstrijd al in het eerste half uur staken. De rechtsback moest per brancard van het veld af nadat hij verkeerd terechtkwam uit een luchtduel.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen