Spoorboekje: Bayern treft Sevilla, Juventus wil stunten

11 april 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 11 april.

Wedstrijden

Bayern MünchenSevilla (20.45)

Het meest spannende potje van deze Champions League-avond. Bayern München beschikt na de 1-2 overwinning over de beste papieren, maar is gewaarschuwd voor Sevilla. Der Rekordmeister, dat een klein kampioensfeestje achter de rug heeft, zag de Andalusiërs een maand geleden stunten op Old Trafford en wil een herhaling voorkomen. Jupp Heynckes is dan ook niet van plan om Arjen Robben te sparen voor de return in de kwartfinale.

Wolverhampton WanderersDerby County (20.45 uur)

In het Championship kan Wolverhampton Wanderers een grote stap richting promotie zetten. Wanneer er wordt gewonnen van Derby County kan promotie de koploper eigenlijk bijna niet meer ontgaan. Lukt het Wolverhampton om de drie punten veilig te stellen of steekt nummer vijf Derby County daar een stokje voor?

Voetbal op tv

20.00 uur: Real MadridJuventus, Veronica – live verslag, met voor- en nabeschouwing op Champions League-duel

20.15 uur: Bayern München – Sevilla, Ziggo Sport Racing – live verslag, met voor- en nabeschouwing op Champions League-duel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen