Oppermachtig Genk pakt Europees ticket ten koste van Zulte

27 mei 2018, 20:03
Foto: © ProShots

RC Genk heeft zondagavond gedaan wat het moest doen. Ten koste van Zulte Waregem pakte de ploeg op de laatste speeldag in België het ticket voor de Europa League. In de Luminus Arena was Genk met 2-0 te sterk.

Genk werd vooraf al als favoriet gezien en maakte de verwachtingen waar. De nummer vijf van de competitie was te sterk voor Zulte en dat had de ploeg mede te danken aan een snelle voorsprong. Na een kwartier schoot Leandro Trossard raak en dat doelpunt werd snel opgevolgd door een treffer van verdediger Jere Uronen. De Fin maakte zijn eerste doelpunt van het seizoen en stelde de zege daarmee al veilig. In het restant van de wedstrijd kreeg Genk kansen op meer, maar was het onzorgvuldig in de afronding.

Op 26 juli zal Genk starten in de tweede voorronde van de Europa League. De tegenstander is nog niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen