Van Geel blij met komst Sinisterra: "Zelfbewuste jongen"

10 juli 2018, 15:13

Voor het eerst in jaren heeft Feyenoord weer eens rechtstreeks een aanwinst uit Zuid-Amerika gehaald. Het gaat om Luis Sinisterra, een negentienjarige aanvaller uit Colombia. Martin van Geel heeft hoge verwachtingen.

De aanvaller is bij het grote publiek nog een onbekende naam, maar is volgens Van Geel een speler om naar uit te kijken. "Het is een echte buitenspeler met de vaardigheden die daar voor nodig zijn. Snel, wendbaar, technisch vaardig en kan een doelpunt maken. Hij kan bovendien op beide flanken uit de voeten", zegt de technisch directeur tegen RTV Rijnmond.

Vandaag (dinsdag) voegt hij zich bij de selectie van Feyenoord, dat in Zwitserland op trainingskamp is. Hij mag voorlopig echter niet in actie komen. "In Nederland wordt trainen gezien als werken. Daarom heeft hij daar een tewerkstellingsvergunning nodig. We hebben even twee weken geduld nodig met Sinisterra, maar daarna kan hij prima instromen."

Van Geel verwacht ondanks zijn Colombiaanse afkomst niet al teveel aanpassingsproblemen. "Het is al een behoorlijk zelfbewuste jongen, die goed en fris uit zijn ogen kijkt. Hij stapt heel open en onbevangen de club Feyenoord binnen."

Pak bijna vier keer je inzet als België van Frankrijk wint!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen