FC Emmen huurt Suliman voor een seizoen van Aston Villa

17 augustus 2018, 09:45

FC Emmen heeft zich voor komend seizoen versterkt met Easah Suliman. De centrale verdediger wordt voor één seizoen gehuurd van Aston Villa, dat uitkomt in de Championship. Het is nog onduidelijk of de jeugdinternational van Engeland komend weekend tegen AZ al van de partij kan zijn bij de ploeg van Dick Lukkien.

"Onze selectie was achterin nog ietwat krap. Met Easah hebben we een extra optie achterin. Hij is een snelle, slimme verdediger die ook fysiek zijn mannetje staat. Hij kan ongetwijfeld mee in de Eredivisie", aldus directeur Ben Haverkort over zijn aanwinst op de clubsite.

De twintigjarige verdediger is zelf ook blij met de kans in het eerste team in Drenthe. "Bij Aston Villa heb ik vooral in jeugdelftallen gespeeld, dan speel je niet voor veel publiek. In een uitverkocht stadion spelen vind ik geweldig en FC Emmen heeft mij verteld dat de seizoenkaarten supersnel uitverkocht waren. Ik heb enorm veel zin om in het uitverkochte stadion te spelen."

Eerder werden onder anderen Wouter Marinus, Jafar Aris, Nicklas Pedersen, Caner Cavlan en Luciano Slagveer al binnengehaald door FC Emmen deze zomer. Afgelopen weekend begon de gepromoveerde ploeg uitstekend aan de Eredivisie: er werd met 1-2 gewonnen in Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen