Sterling: "Na de tweede goal hebben we briljant gespeeld"

10 augustus 2019, 15:50
Foto: © ProShots

Raheem Sterling hielp Manchester City zaterdag, in de eerste speelronde van het nieuwe Premier League-seizoen, met een hattrick aan een 5-0 overwinning bij West Ham United. De aanvaller is vooral blij met de drie punten.

"Het belangrijkste was dat we goed aan het seizoen zouden beginnen en drie punten zouden pakken", zei Sterling na afloop voor de camera van BT Sport. Bij rust stond het 0-1, maar in het tweede bedrijf - na de 0-2 van Sterling in de 51ste minuut - ging het hard. "Na de 0-2 hebben we volgens mij briljant gespeeld", aldus Sterling.

"In de eerste helft hadden we het nog best lastig", vervolgde Sterling. "Op sommige momenten waren we slordig met onze aannames, maar toen het team eenmaal in het ritme zat, ging het passen beter en kregen we ook meer kansen. Met de spelers die we hebben is er elke dag een concurrentiestrijd gaande op de training. Het is geweldig om uiteindelijk te scoren."

Sterling nam niet alleen de 0-2 voor zijn rekening, maar ook de 0-3 en 0-5. Gabriel Jesus dacht er eerder al 0-3 van te maken, maar zijn treffer werd afgekeurd omdat assistgever Sterling nipt buitenspel stond. Dat concludeerde de VAR, die dit seizoen nieuw is in de Premier League. Wat vindt Sterling ervan? "Zolang de beslissing maar correct is, dat is wat telt", reageerde hij tot slot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen