Kluivert nipt langs Lecce, Nuytinck en Adekanye winnen

29 september 2019, 17:01   Bijgewerkt: 29 september 2019, 17:08

AS Roma heeft zondagmiddag een zeer moeizame zege geboekt op bezoek bij Lecce. De ploeg met Justin Kluivert negentig minuten op het veld maakte het zichzelf mede door een gemiste strafschop van Alexander Kolarov erg moeilijk, maar won uiteindelijk wel: 1-0. SS Lazio haalde in eigen huis fors uit tegen Genoa (4-0), terwijl Udinese met nipte cijfers Bologna versloeg; 1-0.

Kluivert had wederom een basisplaats bij de Romeinen, maar kon in negentig minuten speeltijd geen hoofdrol opeisen. In een zeer moeizame wedstrijd kwam Eden Dzeko als enige doelpuntenmaker op papier: na een uur voetballen maakte hij op aangeven van Henrikh Mkhitaryan het enige doelpunt van de wedstrijd. Kolarov kon het duel tien minuten voor het einde definitief beslissen, maar Gabriel had een geweldige safe op de strafschop. Desondanks meldt AS Roma zich weer bij de topploegen van de Serie A.

SS Lazio - Genoa 4-0

Met Lasse Schöne als bankzitter – hij viel pas na ruim een uur voetballen in – kende het toch al moeizaam draaiende Genoa een vervelende middag in Rome. Sergej Milinkovic-Savic opende al na zeven minuten de score, die na een uur voetballen op 3-0 stond. Ook met Schöne in het team kregen de bezoekers nog een doelpunt om de oren: Ciro Immobile bepaalde de eindstand een klein kwartier voor het einde op 4-0, waarna Bobby Adekanye nog even mee mocht doen in de absolute slotfase.

Udinese – Bologna 1-0

Het Nederlandse onderonsje tussen William Troost-Ekon (basis) en Bram Nuytinck (bank) versus Stefano Denswil (basis), Jerdy Schouten (bank) en Mitchell Dijks (afwezig) werd beslist in het voordeel van de thuisclub. Stefano Okaka maakte na een klein half uur het enige doeplunt van de wedstrijd.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen