Malen content: "Belangrijkste is dat je niet wilt verliezen"

22 september 2019, 18:55

Donyell Malen was gematigd tevreden na de puntendeling tussen PSV en Ajax van zondagmiddag. De Eredivisie-topscorer hielp PSV met een late gelijkmaker aan een 1-1 gelijkspel en constateerde dat er niet meer in zat.

"Je wil natuurlijk winnen, maar het belangrijkste is dat je niet wil verliezen", concludeerde hij na de 1-1 in Eindhoven in gesprek met FOX Sports. Malen beaamde dat het aanvalsspel van PSV beter had kunnen zijn, met name in de eerste helft. "Je weet dat zij veel de bal hebben en dat wij dan kunnen counteren. Dan spelen we die net niet goed uit. In de tweede helft kwamen wij er goed uit."

Na de invalbeurt van Cody Gakpo én een rondgestuurd briefje van trainer Mark van Bommel maakte PSV een 0-1 achterstand goed. "We gingen iets anders spelen, daardoor kregen wij de goal. Cody voorin, Stevie (Bergwijn, red.) en ik er iets achter. Cody trekt die twee centralen mee, daardoor ontstaan er gaten."

PSV en Ajax geven elkaar nog altijd niets toe na de eerste Eredivisie-topper van het seizoen. Malen kijkt alvast vooruit naar de komende wedstrijden, te beginnen met PSV-FC Groningen van woensdagavond. "Wij moeten blijven winnen en hiervan leren."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen