Ten Hag kan geen B-team opstellen bij Ajax bij Telstar

17 december 2019, 18:06   Bijgewerkt: 17 december 2019, 20:37

Ajax-trainer Erik ten Hag gaat tegen Telstar geen B–ploeg neerzetten woensdagavond. De oefenmeester is vastbesloten om net als vorig seizoen hoge ogen te gooien in de KNVB Beker en door de vele blessures heeft hij simpelweg bovendien weinig opties om te rouleren. "Spelers rustgeven kan dus ook niet", aldus de coach.

Op het clubkanaal van Ajax blikt Ten Hag vooruit op het bekertreffen met Telstar. "Het is pleisters plakken, we doen er alles aan om iedereen aan boord te krijgen", zei Ten Hag over de vele blessures van de Amsterdammers. "Maar we gaan een goed elftal neerzetten, daar ga ik vanuit. We hebben veel afwezigen, maar er staan veel jongens op het veld die kunnen winnen. Dat was tegen AZ ook het geval: daar stond een strijdbaar elftal, dat ook een resultaat kon behalen."

In de laatste drie duels lukte dat echter niet. "Maar hier is een resultaat vereist", wist Ten Hag. "Drie keer verliezen, is niet onze standaard. De blessures hebben we niet altijd goed opgevangen, doet moet beter. Ik ga geen spelers rustgeven, want we hebben niet veel spelers tot onze beschikken. Met wat er wel is, daarmee gaan we een goed elftal neerzetten."

Er zal in elk geval weer eens gewonnen moeten worden, beseft Ten Hag. "We willen elke wedstrijd winnen. Drie duels op rij niet winnen, is niet goed. Maar we gaan voor elke titel dit seizoen en dan is het duel met Telstar superbelangrijk." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen