'Kansen Cambuur slinken: Mühren kan niet weer gehuurd worden'

27 mei 2020, 13:06
'Kansen Cambuur slinken: Mühren kan niet weer gehuurd worden'

SC Cambuur ziet de kansen slinken om ook volgend seizoen over Robert Mühren te beschikken. De club uit Leeuwarden huurde de spits afgelopen seizoen van Zulte Waregem. Voor het nieuwe seizoen willen de Belgen hem alleen verkopen. Mühren beschikt bij Zulte nog over een eenjarig contract.

Omprop Fryslân komt met het nieuws dat Cambuur de topscorer van de Eerste Divisie niet nogmaals kan huren. De Friezen zullen dus de portemonnee moeten trekken en die puilt niet uit van de centen. De coronacrisis en het mislopen van de promotie bezorgen Cambuur zo'n 1,5 miljoen euro schade. Daarnaast wil Cambuur het geld in het spelersfonds niet aanboren voor Mühren.

Lees ook: SC Cambuur krijgt concurrentie: ook FC Volendam wil Mühren

De 31-jarige Mühren, die zelf wel in Leeuwarden wil blijven, kan ook kiezen uit andere clubs. FC Volendam heeft hem in het vizier en ook lonkt er een lucratief avontuur in Saoedi-Arabië. Mühren speelde zich dit seizoen in de picture door 26 keer te scoren voor Cambuur en daarmee uit te groeien tot topscorer van de Eerste Divisie.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen