Rankovic ontkent geruchten: "Ik voel geen mes in mijn rug"

1 november 2020, 20:53

ADO Den Haag verloor zondag met grote cijfers bij PSV (4-0) en maakte geen goede indruk. Daarnaast onstond er onrust omdat trainer Aleksandar Rankovic volgens Hans Kraay Jr. van FOX Sports intern onder druk zou staan. Zelf verwijst de coach die geruchten naar het rijk der fabelen.

De coach geeft bij FOX Sports aan 'dat hij geen mes in zijn rug voelt'. "Dingen die binnen de club spelen, blijven intern. Maar ik voel geen mes in mijn rug, en als ik die wel voel, dan ga ik dood denk ik", reageerde de oefenmeester. "Hoe gek het ook klinkt: voor mij zijn de spelers het meest belangrijk. Als zij naar mij toekomen en zeggen: 'we willen van je af, want wij kunnen niet met jou werken', dan ben ik de eerste die weg is. Op het moment dat ik dat niet hoor, dan zijn die andere dingen niet belangrijk. En of het technisch hart tevreden is over mij, dat moet je aan hen vragen."

Rankovic zegt dan ook niets te weten van de verhalen die Kraay Jr. naar buiten heeft gebracht. "Ik heb hier nooit iets over geroepen. Ik denk dat jullie zelf moeten kijken waar dit vandaan komt. Dit maakt mij niet boos. Of ik hier van schrik? Nee. Ik zit al even in de voetballerij en ik weet wat er kan gebeuren. Schrikken doe ik als er iets met mijn familie is."

Feit is wel dat het niet goed draait bij ADO, dat momenteel vijftiende staat. "Het is niet makkelijk om er, met zoveel nieuwe en jonge spelers, een draaiende machine van te maken. Sommige spelers zijn nog niet klaar voor de Eredivisie, en een sommige spelers die dat wel zijn, zijn niet fit. Hoeveel spelers ik heb gekregen die ik graag wilde? Twee."

Lees ook: Discutabele penalty opmaat voor eenvoudige zege PSV op ADO

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen