Dramatische generale Wolfsberger voor cruciaal Feyenoord-duel

6 december 2020, 18:19   Bijgewerkt: 6 december 2020, 18:27

Wolfsberger AC werkt met een vervelend gevoel toe naar het cruciale Europa League-duel met Feyenoord. De Oostenrijkse formatie verloor nin de Oostenrijkse Bundesliga met afgetekende cijfers van directe concurrent WSG Tirol: 4-1. Het is een dramatische generale voor de ploeg die strijdt om Europese overwintering.

Met zeven punten uit vijf duels heeft Wolfsberger de beste papieren voor overwintering in de Europa League, maar een overwinning van Feyenoord kan dat volledig tenietdoen. De Rotterdammers hebben namelijk vijf punten verzameld en aan een zege genoeg voor een plek in de volgende ronde. Het heenduel in De Kuip werd een prooi voor Wolfsberger: mede dankzij drie strafschoppen werd het 0-4.

Met bijna soortgelijke cijfers beleefde Wolfsberger een slechte aanloop naar dat duel.Spits Dejan Joveljic deed nog wat terug, maar kon niets meer veranderen aan de 4-1 zege van Tirol. Wolfsberger bezet momenteel plaats zeven in Oostenrijk. Feyenoord kwam zondagmiddag niet verder dan een 0-0 gelijkspel in eigen huis tegen Heracles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen