PSG laat zich ringeloren en zet deur open voor Lyon en Lille

31 januari 2021, 17:11

Het is ongekend spannend bovenin de Ligue 1. Regerend kampioen Paris Saint-Germain heeft zichzelf in de strijd om de titel een goede dienst kunnen bewijzen, maar heeft zich lelijk in de voet geschoten bij Lorient. Bij de nummer achttien werd met 3-2 verloren.

PSG won de voorgaande drie wedstrijden in de Ligue 1 en verloor onder de nieuwe trainer Mauricio Pochettino voor vandaag nog niet. Aan die reeks is dus zondag een einde gekomen. Laurent Abergel zette Lorient tien minuten voor rust op voorsprong tegen PSV, maar door twee doelpunten van Neymar trok PSG het duel na de pauze naar zich toe. De Braziliaan was tweemaal doeltreffend vanaf de penaltystip. Lorient, dat voor vandaag dertig punten minder had dan PSG, kwam uit geslagen positie toch nog terug. Yoane Wisse maakte tien minuten voor tijd de 2-2 en het werd nog gekker. In blessuretijd was Terem Moffi de man die 3-2 scoorde en daarmee verantwoordelijk was voor een gigantische stunt.

Het nieuws van de nederlaag van PSG is in Lyon en Lille met applaus verwelkomd. Olympique Lyon staat bovenaan, met een punt meer dan PSG en Lille. Laatstgenoemde speelt vandaag tegen Dijon en kan bij winst dus aan kop komen. De aanstaande Europa League-tegenstander van Ajax steekt in prima vorm.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen