Dordrecht ontneemt Telstar laatste stiekeme hoop op play-offs

29 maart 2021, 20:41

Voor zover Telstar nog kon dromen van de play-offs om promotie naar de Eredivisie, is die hoop nu echt voorbij. Nadat het vorige week won van nummer acht Roda JC en daardoor het gat juist weer iets verkleinde, ging het een week later onderuit tegen FC Dordrecht. Door de 1-0 nederlaag is de afstand weer vergroot tot elf punten.

De echte hoop op play-offs zal Telstar een tijd geleden al hebben opgegeven. Na de zege op TOP Oss op 16 januari wist de ploeg liefst acht wedstrijden op rij niet te winnen. Deze reeks werd afgesloten met de zege op Roda JC, maar het gat van acht punten met de Limburgers was alsnog lastig te overbruggen. Zeker na vandaag.

Nummer negentien FC Dordrecht bleek namelijk een bijzonder lastige tegenstander. De eerste helft was voor Telstar, maar doelpunten bleven uit. Tel daarbij op dat verdediger Cas Dijkstra kort voor rust een oliedomme rode kaart pakte, en de tweede helft werd nog een stuk lastiger. Dat bleek ook wel, want het was FC Dordrecht dat na ruim een uur op voorsprong kwam. Kevin Jansen kopte een voorzet van FC Groningen-huurling Thomas Poll binnen. In plaats van een gelijkmaker waren het zelfs de bezoekers die het meeste aanspraak maakten op een tweede goal, maar door onder meer missers van Feyenoord-huurling Naoufal Bannis bleef deze uit. Veel maakte dat niet uit, want de Schapenkoppen wonnen wel, met 1-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen