Koeman verwacht te blijven: "Dit team heeft niet het Barça-niveau"

22 mei 2021, 21:19

Ronald Koeman en FC Barcelona zouden volgens de laatste geruchten komende zomer afscheid van elkaar nemen, maar de Nederlandse oefenmeester rekent op een langer verblijf. De voormalig bondscoach van het Nederlands elftal, die nog een contract tot de zomer van 2023. Koeman leidde zijn ploeg in de laatste wedstrijd van het seizoen naar een 0-1 overwinning op Eibar.

Op de persconferentie gaf Koeman aan moe te worden van de vele vragen over zijn toekomst. "Ik denk niet dat dit mijn laatste wedstrijd was", aldus de coach. "Ik heb nog gewoon een contract en ik ben kalm. Als de club iets wil veranderen, moeten ze met mij praten. Ik heb niet in augustus een contract getekend om er nu alweer mee te moeten stoppen."

Koeman denkt dat hij betere prestaties kan leveren met een goede voorbereiding. "De enige speler die we hebben gehaald, is Sergino Dest op de laatste speeldag. In mijn ogen hebben we momenteel geen team van het niveau dat we willen bij FC Barcelona. Dat vind ik, maar veel mensen bij de club vinden hetzelfde. We moeten een effectievere ploeg hebben."

Koeman besloot ook landskampioen Atlético Madrid te feliciteren met het behalen van de titel. "Ze hebben maandenlang bovenaan gestaan en hadden een goed samengestelde selectie. Wij moeten vooral naar onszelf kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen