'Messi hakt knoop door en verbindt toekomst aan FC Barcelona'

22 mei 2021, 16:57

Lionel Messi heeft besloten ook volgend seizoen bij FC Barcelona te blijven spelen. De Argentijnse steraanvaller twijfelt al een jaar lang aan zijn toekomst bij de club waar hij talloze successen vierde, maar wil alsnog in Camp Nou blijven spelen. Vermoedelijk zet hij binnen afzienbare tijd zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2023. 

Messi leek begin dit seizoen hard op weg naar de uitgang in Catalonië, maar de krankzinnige afkoopsom in zijn contract voorkwam een breuk tussen hem en Barcelona. Onder meer Manchester City en Paris Saint-Germain hoopte de linkspoot komende zomer transfervrij op te pikken, maar de topscorer aller tijden verbindt zijn toekomst definitief aan 'zijn' Barça. Dat meldt BeIn Sports.

De 33-jarige aanvaller speelde in totaal 778 duels voor FC Barcelona. Daarin was hij 672 keer trefzeker: geen speler scoorde ooit vaker voor FC Barcelona dan de clubicoon. Met zijn doelpuntendrift had hij jarenlang een enorm aandeel in de prijzenregen van zijn club. Zo won hij vier keer de Champions League en leidde hij zijn ploeg naar tien landstitels. Ook schreef hij zes keer de Ballon d'Or op zijn naam.

Onder Ronald Koeman is Messi dit seizoen opnieuw bezig aan een sterk seizoen. Zijn teller in La Liga staat op dertig goals, een aantal dat hij in de laatste speelronde niet meer kan opvijzelen. De Argentijn is namelijk vervroegd met vakantie gestuurd en ontbreekt daardoor zaterdagavond tijdens het duel met laagvlieger Eibar. Barça heeft Messi in de slotfase van het seizoen niet meer nodig: Koeman en consorten zijn al uitgeschakeld in de strijd om de landstitel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen