'Pavlidis-transfer naar AZ moeilijk, Ndayishimiye wel weg'

5 juli 2021, 11:24
'Pavlidis-transfer naar AZ moeilijk, Ndayishimiye wel weg'

De transfer van Willem II-aanvaller Vangelis Pavlidis (22) naar AZ verloopt minder soepel dan gedacht werd. Nog niet zo lang geleden werd gesteld dat er al bijna een akkoord was tussen beide clubs, maar vooralsnog is daarvan geen sprake.

Dat schrijft het Brabants Dagblad althans. Beide clubs komen er vooralsnog niet uit, waardoor Pavlidis nog altijd gewoon meetraint bij Willem II in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. AZ begint vandaag (maandag) aan het trainingskamp zonder Marco Bizot en Owen Wijndal: beide spelers zijn nog met vakantie. Pavlidis zal daar dus voorlopig ook nog niet aansluiten. 

Lees ook: 'Pavlidis persoonlijk rond met AZ over transfer'

Als er wel een deal komt, dan zou het gaan om een bedrag van zo'n 2,5 miljoen euro, met eventuele bonussen zoals een (huur)transfer van Thijs Oosting en/of een doorverkoopclausule. De voorhoedespeler is bij Willem II uitgegroeid tot een vaste international van Griekenland onder bondscaoch John van 't Schip. In Tilburg kwam hij in 82 wedstrijden tot 33 doelpunten en veertien assists. Eerder speelde hij voor het tweede team van Borussia Dortmund en vier duels in de hoofdmacht van VfL Bochum.

Mike Trésor Ndayishimiye wel weg

De transfer van Willem II'er Ndayishimiye naar John van den Brom's RC Genk wordt wel spoedig afgerond. Het BD verwacht dat de deal maandag nog officieel naar buiten wordt gebracht door beide clubs. Hoeveel er betaald gaat worden voor de talentvolle middenvelder annex aanvaller, is onbekend. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen