NAC strijdt met concurrenten om handtekening Antonia

24 augustus 2021, 09:32

NAC Breda is in de zoektocht naar een rechtsbuiten uitgekomen bij Jarchinio Antonia. De dertigjarige aanvaller heeft volgens BN De Stem een aanbieding van de Bredanaars in beraad. Zijn komst is nog geen uitgemaakte zaak: ADO Den Haag, Almere City FC en enkele buitenlandse clubs hebben ook interesse.

Antonia is transfervrij nadat zijn contract bij SC Cambuur deze afliep. De aanvaller trainde de voorbije tijd weer mee met de Leeuwarders, maar onderhandelingen over een nieuw contract liepen op niets uit. "Cambuur heeft mij een aanbieding gedaan om te verlengen, maar we zijn er niet uitgekomen", laat hij weten. Dus maakt NAC nog steeds kans op de komst van de aanvaller. "Ik wil zo snel mogelijk aan de bak. Mijn gevoel is belangrijk. Als het niet goed is, doe ik het niet", reageert Antonia.

Antonia heeft vorige week telefonisch gesproken met zowel trainer Edwin de Graaf als hoofd opleiding Eric Hellemons. Het management van de aanvaller heeft de club uit de Keuken Kampioen Divisie inmiddels een tegenvoorstel gedaan. Gaat Antonia aan de slag in Breda, dan is de kans groot dat hij er ook basisspeler wordt. Voor zijn positie heeft hij in principe alleen concurrentie voor DJ Buffonge. Eerder waagde NAC een poging voor andere rechtsbuitens: Ben Knight (Manchester City) of Marouan Azarkan (Feyenoord). Zij zijn inmiddels verhuurd aan respectievelijk Crewe Alexandra en Excelsior.

Omdat Antonia op dit moment zonder werkgever zit, hoeft hij niet voor 1 september (het einde van de zomerse transferperiode) de knoop door te hakken. In gesprek met bovengenoemde krant bevestigt hij dat Almere City ook interesse heeft. ADO Den Haag heeft hem eveneens op de korrel, maar kan hem vanwege de financiële onzekerheid (nog) geen aanbieding doen. NAC wil naast een rechtsbuiten ook nog een lopende spits en middenvelder aan de selectie toevoegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen