Koploper Napoli blijft foutloos, hoofdrollen Flekken en Biseswar

26 september 2021, 22:37

Napoli heeft de uitstekende start in de Serie A een vervolg gegeven. De koploper heeft na zes wedstrijden alle achttien punten gescoord, nadat in eigen huis ook Cagliari werd verslagen. Napoli passeerde dankzij de 2-0 overwinning AC Milan op de ranglijst. Komende donderdag is het aan het Spartak Moskou van Quincy Promes om een antwoord te verzinnen op de onverslaanbare formatie.

Victor Osimhen trok zijn sterke fase van de laatste weken door. De 22-jarige Nigeriaan opende na elf minuten de voorsprong door een lage voorzet van dichtbij binnen te tikken. De spits sloeg viermaal toe in zijn laatste drie optredens in de Serie A. Het was na rust Lorenzo Insigne die zijn ploeg van de zesde driepunter van het seizoen verzekerde. De kleine Italiaan schoot raak vanaf elf meter, waarmee hij het Cagliari van Kevin Strootman en ex-Ajacied Razvan Marin de nek omdraaide.

Biseswar

Een heldenrol voor Diego Biseswar in Griekenland. In de beladen derby tussen PAOK en AEK Athene groeide de voormalig aanvaller van Feyenoord uit tot de grote man, door met een goal en een assist aan de basis te staan van de 2-0 overwinning. Nummer twee PAOK bleef daarmee in het spoor van koploper Olympiakos, dat één punt meer heeft gescoord dan PAOK.

Flekken

Eerder op de zondag deed Mark Flekken goede zaken in strijd om een definitieve plek bij de selectie van het Nederlands elftal. De Limburgse doelman boekte met SC Freiburg een klinkende 3-0 overwinning op het FC Augsburg van Jeffrey Gouweleeuw. Flekken hield daardoor voor de tweede wedstrijd op rij zijn doel schoon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen