Tweede Divisie-sensatie grapt: 'Barça uit de crisis helpen'

27 oktober 2021, 11:32

Hij is pas negentien jaar, maar aan ambities en zelfvertrouwen geen gebrek bij Luuk Admiraal. De buitenspeler van ASWH verloor dinsdagavond met 1-3 van Heracles in de KNVB Beker en zorgde na afloop voor een grote glimlach in Hendrik-Ido-Ambacht.

De verslaggever van ESPN vroeg aan Admiraal of hij een club als Sparta interessant zou vinden als vervolgstap. "Ik zat eerder te denken aan FC Barcelona uit de crisis helpen", zei de buitenspeler met een brede grijns. "Een ruildeal met Luuk de Jong: Luuk voor Luuk, mooi toch?" Even later werd Admiraal toch wat serieuzer. "Als een club concreet is en een goed plan heeft, kan het natuurlijk altijd. Ik hoop dat het harde werken beloond wordt en dat het kwartje straks goed valt."

Deze zomer deed zich voor Admiraal al de kans voor om een contract te tekenen bij ADO Den Haag. De jonge aanvaller liet die kans echter lopen. "Ik had geen goed gevoel, geen vertrouwen. Ik heb het er met mijn ouders over gehad en we hadden niet het juiste gevoel. Maar het kan snel gaan. Ik wil nu een jaartje knallen in de Tweede Divisie."

De club uit Hendrik-Ido-Ambacht is slecht aan het nieuwe seizoen begonnen. ASWH bezet momenteel de teleurstellende voorlaatste plaats in de Tweede Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen