Seizoenkaart bij Chelsea? 4000 pond alstublieft!

19 november 2021, 11:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Supporters van Chelsea moeten over een flinke portemonnee beschikken als zij de verrichtingen van hun club komend seizoen vanuit het stadion willen aanschouwen. Een seizoenkaart bij de Londense topclub kost nu nog 1250 pond, maar dat wordt voor komend jaar verdriedubbeld.

Dat weet de Daily Mail. De Engelse krant stelt dat supporters een email hebben gekregen dat de prijzen flink zullen gaan stijgen. De nieuwe kosten voor een plek rond de middellijn gaan 3900 pond bedragen, omgerekend ruim 4600 euro. Chelsea heeft de faciliteiten in Stamford Bridge flink verbeterd en heeft daarvoor extra geld vanuit de supporters nodig.

'Zoals u misschien heeft gezien, hebben we het stadion groter gemaakt met veel natuurlijke lichtinval. Er zijn twee nieuwe bars met een snellere service en een nieuwe foodhal waar een aanbod van kwalitatief hoogstaand voedsel wordt geserveerd', schrijft Chelsea in de mail aan de supporters. 'In het stadion hebben we drie grote schermen geïntroduceerd om ervoor te zorgen dat alle stoellocaties voor het eerst de scherminhoud kunnen zien, en alle stoelen zijn vervangen door nieuwe gewatteerde stoelen.'

Chelsea is fantastisch aan het nieuwe seizoen begonnen. The Blues bezetten de koppositie in de Premier League en hebben een voorsprong van drie punten op nummer twee Manchester City. Chelsea gaat zaterdag op bezoek bij het vooralsnog teleurstellende Leicester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen