Danny Post maakt transfer binnen Keuken Kampioen Divisie

29 januari 2022, 17:01

Danny Post en VVV-Venlo gaan na acht en een half jaar uit elkaar. De 32-jarige middenvelder zet zijn carrière voort bij Almere City FC.

De clubs hebben het nieuws zaterdag wereldkundig gemaakt. Post streek in 2013 naar bij VVV en speelde liefst 255 officiële wedstrijden voor de Limburgse club. Dit seizoen kwam Post, mede door blessureleed, minder aan spelen toe in Venlo. "Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Het moment van gaan voor 'onze' Danny is nu aangebroken. Het moment om terug te keren naar zijn 'roots' in Amsterdam kwam dichterbij en de mogelijkheid om zijn carrière te kunnen vervolgen bij Almere City is dan ook een prima combinatie in deze fase van zijn voetballoopbaan. Wij gunnen Danny deze stap van harte en wensen hem veel succes in Almere", reageert algemeen directeur Marco Bogers op het vertrek van Post.

De ervaren middenvelder, die in het verleden ook uitkwam voor HFC Haarlem, SC Cambuur, FC Groningen en FC Dordrecht, neemt met pijn in het hart afscheid van VVV. "Ik heb hier zo lang gespeeld dat het echt als thuis voelt. VVV voelt als familie en Venlo voelt op een bepaalde manier ook een beetje als mijn stad, ook al ben ik een echte Amsterdammer. Het is daarom erg bijzonder om dit hoofdstuk nu af te sluiten. Maar het voelt als het goede moment om met mijn gezin terug te keren naar Amsterdam, hoe moeilijk het ook is om VVV te verlaten", aldus Post.

Volgens Bogers is Post de afgelopen jaren uitgegroeid tot boegbeeld van VVV. "Hij stond altijd zijn mannetje. Binnen, maar zeker ook buiten het veld. Voor de club was hij meer dan een waardige aanvoerder en daar zijn we hem zeer erkentelijk voor. Uiteraard zullen we Danny op een later moment een waardig afscheid geven in een volle Koel", besluit de algemeen directeur.

Post heeft bij Almere City een contract tot medio 2024 getekend. "Wij denken dat een natuurlijke leider als Danny onze talentvolle selectie de benodigde impulsen gaat geven. We zetten de lijn door waarbij jeugd veel speelminuten gaat maken. Daarbij is het essentieel dat de talenten zich kunnen optrekken aan ervaren sterkhouders zoals Danny", reageert Teun Jacobs, technisch manager van de club uit Flevoland, op de komst van de routinier.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen