'Heracles gaat besluit over Vloet opnieuw beoordelen'

17 januari 2022, 23:55

Heracles Almelo gaat het besluit over Rai Vloet opnieuw beoordelen. Dat melden meerdere supportersverenigingen van de nummer twaalf van de Eredivisie.

Vloet maakt afgelopen weekend tegen NEC (0-0) zijn rentree op het veld, tot ontsteltenis van supporters van Heracles. Maandag ging de club in gesprek met de achterban om de situatie te bespreken.

Lees ookDeuk in imago Heracles: "Dat krijg je niet zomaar hersteld"

'Wij hebben zojuist met wederzijds respect een gesprek gehad met het bestuur van Heracles n.a.v. de situatie die is ontstaan na afgelopen weekend.Vanuit alle supportersverenigingen is eenduidig hetzelfde standpunt naar voren gebracht. Deze is bekend bij het bestuur en spreekt voor zich', aldus de supportersverenigingen.

'Het bestuur van Heracles geeft aan het eerdere besluit opnieuw te beoordelen en zullen daar bij ons deze week nog op terugkomen. Wij hebben eensgezind besloten dit besluit af te wachten en hierna te kijken wat de vervolgacties zijn', eindigt het statement.

Vloet veroorzaakte twee maanden geleden een ongeval op de A4 waarbij een vierjarige jongen om het leven kwam. Bij het verkeersdrama was alcohol in het spel.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen