'Napoli laat oog opnieuw vallen op Tagliafico en contacteert Ajax'

15 januari 2022, 16:43

Napoli heeft opnieuw haar oog laten vallen op Ajax-back Nicolas Tagliafico. Volgens journalist Gianluca Dimarzio heeft de Serie A-club zelfs al contact opgenomen met de Amsterdamse club.

Trainer Luciano Spalletti is naarstig op zoek naar een nieuwe linkervleugelverdediger en werd in 2020 ook al meermaals gelinkt aan Tagliafico. Toen wilde Ajax de verdediger niet laten gaan, omdat hij nog basisspeler was bij de huidige nummer twee van de Eredivisie.

De Argentijn - die afgelopen zomer met zijn land beslag legde op de Copa America - is bij Ajax op een zijspoor beland en zou graag een nieuwe stap in zijn loopbaan maken. Volgens Dimarzio is er dus al contact geweest tussen Napoli en Ajax, al blijft onduidelijk hoe concreet de interesse is.

Tagliafico kwam in de eerste seizoenshelft tot slechts dertien optredens bij Ajax. Hij verruilde Independiente in 2018 voor de club met wie hij twee keer kampioen van Nederland werd. Tagliafico werd eerder deze transferwindow al gelink aan Olympique Marseille. Die club zal snel moeten toeslaan, omdat de Fransen een transferban boven het hoofd hangt.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen