Triest: Feyenoord-fans doen gerichte aanval op harde kern Utrecht

18 januari 2022, 09:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een supportersgroepering van Feyenoord heeft vorige week een klein deel van fans van FC Utrecht te grazen genomen. Terwijl zo'n vijftien fans in de Domstad bezig waren met bokstraining, werden zij overvallen door een groep van supporters van Feyenoord. Het zou een wraakactie zijn voor eerdere aanvallen andersom.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad dinsdagochend. Volgens de ochtendkrant was de paniek vorige week woensdag groot onder de FC Utrecht-fans, die rond 20.00 uur rake klappen te verwerken kregen. Of er gewonden zijn gevallen bij deze laffe daad, is niet bekend. Binnen beperkte afstand waren jeugdteams van UVV aan het trainen, maar zij bleven wel buiten schot. Datzelfde geldt voor de geparkeerde auto's in de parkeergarage. 

De politie kwam weliswaar ter plaatse, maar was te laat: de daders zijn dan al gevlogen. Naast de gerichte aanval die ze hebben geplaatst, hebben de Feyenoorders ook nog bokshandschoenen en sportkleding meegenomen. Een aantal spullen wordt bovendien in de fik gestoken. Ook de aangevallen FC Utrecht-fans vertrekken, zodra de politie aankomt. 

De politie heeft het voorval bevestigd en heeft een aantal personen uit de harde kern van FC Utrecht herkend, desondanks wordt er geen nader onderzoek verricht. De aangevallen achterban van de Eredivisieclub heeft namelijk geen aangifte gedaan. Hoewel er camera's hangen, zal daar ook weinig informatie op te vinden zijn, aangezien de verdachten vermoedelijk kleding droeg die ze onherkenbaar maakte.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen