Nieuwe 'vastbindactie' in Engeland ternauwernood voorkomen

19 maart 2022, 08:38

In de Premier League is vrijdagavond ternauwernood een nieuwe protestactie van Just Stop Oil voorkomen. Tijdens de wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Leeds United greep een steward adequaat in toen een demonstrant zich aan een van de doelpalen probeerde vast te binden.

De klimaatdemonstrant bestormde in tweede helft het veld op met de intentie zich met een tie-wrap aan een doelpaal vast te binden. Door snel ingrijpen van een van de stewards mislukte de actie. De veldbetreder stribbelde niet tegen en werd onder luid gejuich van het publiek van het veld gedragen.

Het was de derde tweede protestactie van Just Stop Oil in drie dagen. Donderdag slaagde een demonstrant er tijdens de wedstrijd tussen Everton en Newcastle United er wél in zich vast te binden aan een doelpaal. Het duel lag daardoor enkele minuten stil. Het leverde bijzondere beelden op.

Woensdag, bij de topper tussen Arsenal en Liverpool, bestormde een demonstrant het veld en klampte zich - zonde tie-wrap - vast aan een doelpaal. Het duurde niet lang alvorens hij werd weggeleid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen