Race tegen de klok voor PSV'er Gakpo voor cruciaal bekerduel

1 maart 2022, 07:43

PSV-aanvaller Cody Gakpo (22) stond de laatste twee wedstrijden buitenspel met een enkelblessure, maar de buitenspeler is wel hard op de weg terug. De verwachting is dat hij mogelijk zelfs midweeks alweer terugkeert bij de ploeg van Roger Schmidt, dat dan de halve finale van de KNVB Beker speelt tegen Go Ahead Eagles.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Gakpo kon tegen Maccabi Tel Aviv in de Conference League niet meedoen in de return en kwam afgelopen weekend ook nog niet in actie tegen Sparta Rotterdam vanwege zijn kwetsuur. De verwachting was dat ook het duel met Kowet bijzonder onzeker was, maar volgens het regionale medium bestaat er toch een goede kans dat Gakpo op tijd fit is en minuten kan maken woensdagavond in Deventer.

Naast Gakpo zitten ook Andre Ramalho, Armando Obispo, Marco van Ginkel, Maximiliano Romero, Philipp Mwene en Ryan Thomas in de ziekenboeg van PSV. Van hen kunnen er mogelijk nog meer spelers aansluiten tegen de ploeg van Kees van Wonderen, maar het is nog niet exact duidelijk wie. Mede daarom trainden Dennis Vos, Johan Bakayoko, Jenson Seelt en Ismael Saibari (allen Jong PSV) maandag met de hoofdmacht mee.

Lees ookSchmidt ruikt kansen voor PSV na relatief gunstige loting

Voor PSV staat er woensdagavond veel op het spel. Niet alleen heeft Schmidt intern uitgesproken de beker heel belangrijk te vinden, ook is het al negen (!) jaar geleden dat de Eindhovenaren in de finale stonden van het bekertoernooi. Sindsdien werd het een aantal keer heel teleurstellend uitgeschakeld door onder meer NAC Breda, RKC Waalwijk, Sparta Rotterdam, FC Utrecht en Roda JC (2x).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen