Rampzalige maand maart voor AZ: "Dichterbij Feyenoord komen"

17 maart 2022, 22:03

AZ kent vooralsnog een bijzonder vervelende maand maart. De Alkmaarders vlogen recent tegen Ajax uit de KNVB Beker en donderdagavond bleek FK Bodo/Glimt het eindstation in de Conference League. Aanvoerder Owen Wijndal baalde dan ook behoorlijk na het 2-2 gelijkspel na verlenging.

"Nee, natuurlijk. Je wil het liefst de finale van de KNVB Beker halen door in de Conference League, maar ook in de Eredivisie hebben we nog wel genoeg om voor te spelen", wilde Wijndal ondanks de slechte maand maart nog niet van een nachtkaars als seizoenseinde weten. "We willen zo hoog mogelijk eindigen en komende zondag tegen Willem II dichterbij Feyenoord eindigen."

De komende 24 uur zal alles en iedereen in Alkmaar nog wel balen van de onnodige uitschakeling. "Het is ongelofelijk zuur", baalde Wijndal. "Je weet dat je de bovenliggende partij bent, maar een 2-1 voorsprong is niet genoeg. Dan moet je verlengen en krijg je in de verlenging ook nog eens een heel ongelukkige goal tegen. We hebben niets weggegeven, maar als je de bovenliggende partij bent, moet je je eigen kansen wel afmaken."

Het overwicht van zeker de eerste helft in Alkmaar en de onterechte strafschop in Noorwegen, zorgen voor een vervelend gevoel bij Wijndal. "We domineren, kregen kansen en scoren goede goals. Zij hebben niet zo veel kansen gehad. Dan is deze uitschakeling echt heel zuur, zeker ook gezien de strafschop vorige week", bedoelde de linksachter de onterechte pingel die de Noorse grootmacht kreeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen