Schmidt heeft tactisch plannetje: PSV met extra middenvelder

2 maart 2022, 19:04

Roger Schmidt heeft een tactisch plannetje voor de halve finale in het bekertoernooi. Go Ahead Eagles moet verslagen worden in een 4-4-2-formatie, waar de trainer voor gekozen heeft door de blessure van Cody Gakpo.

De aanvaller was afgelopen weekend ook al afwezig bij de Eindhovenaren. Het leek er in eerste instantie op dat de aanvaller weer fit zou zijn voor het bekertreffen, maar er is toch besloten om iets langer te wachten met zijn rentree. Daardoor speelt PSV nu maar met twee aanvallers: Noni Madueke en Eran Zahavi.

Door maar twee aanvallers op te stellen, is er plek voor een extra middenvelder. Daardoor kan de Duitse oefentrainer beginnen met Erick Gutierrez, Ibrahim Sangaré, Mario Götze én Joey Veerman. De Volendammer kwam afgelopen transferperiode voor zes miljoen euro naar het Phlips Stadion, maar Schmidt lijkt nog zoekende hoe hij alle vier de middenvelders tegelijkertijd kan opstellen. Eerder probeerde hij het al met Götze in de spits. Nu kiest hij met Zahavi dus voor een echte doelpuntenmaker.

De Eindhovenaren zullen op hun hoede zijn voor tegenstander Go Ahead. De Deventenaren wonnen afgelopen weekend verrassend met 2-1 van Ajax, waardoor het geloof bij de thuisploeg is gegroeid, terwijl er bij PSV geen kans bestaat voor onderschatting. De winnaar van de wedstrijd speelt de finale van het bekertoernooi tegen de winnaar van het duel AZ - Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen