Boze Tadic spreekt van miscommunicatie na interview over Overmars

6 maart 2022, 19:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dusan Tadic heeft zondagavond na de wedstrijd tussen Ajax en RKC Waalwijk gereageerd op zijn eerdere interview over Marc Overmars. De aanvoerder van Ajax kreeg een hoop bagger over zich heen, maar volgens de aanvaller zijn zijn woorden niet goed vertaald.

Tadic ging eerder deze week voor de camera van de NOS in op de situatie van Overmars. Daar kreeg de captain vervolgens behoorlijk wat vervelende reacties op. "Het is zeker niet zo dat het me niet interesseert", aldus Tadic bij ESPN. "Ik heb twee oudere zussen en twee dochters. Maar het is niet aan mij om mensen te veroordelen, ik weet niet wat er allemaal is gebeurd. Dat was mijn punt. Ik wil mijn steun aan Marc geven, maar ook aan de vrouwen. Ik wil niet dat er miscommunicatie over is."

Lees ook: Forse kritiek op Tadic: "Middelvinger naar vrouwen binnen Ajax"

Trainer Erik ten Hag kreeg voor de wedstrijd al vragen over het betreffende interview. "Natuurlijk is het vervelend dat het op deze manier naar buiten komt, maar of het allemaal goed geïnterpreteerd is, weet ik niet. Ik denk niet dat hij het zo bedoelt. Hij vindt het ook een kwalijke zaak. We hebben er als club afstand van genomen en onze gedachten zijn bij de vrouwen", opperde de oefenmeester voor de camera van ESPN.

Tadic had in Amsterdam ondanks alles een belangrijke rol bij de late 3-2 overwinning op RKC. "Het mag ons niet kan gebeuren dat we twee doelpunten tegen krijgen in acht minuten. Onze organisatie moet op zulke momenten veel beter zijn. Daarna had ik het gevoel dat we nog wel zouden scoren. Dit is niet onze manier van winnen, maar soms moet het. Ik hoop dat het niet vaak gaat gebeuren, wij zullen beter moeten spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen