Vermoedelijke opstelling PSV: Veerman en Madueke op de bank

17 maart 2022, 10:54

Roger Schmidt gaat wat veranderen bij PSV ten opzichte van het vorige duel met FC Kopenhagen: Eran Zahavi en Ritsu Doan mogen zich vanaf de aftrap laten zien in de Deense hoofdstad. Dat is de verwachting van het Algemeen Dagblad, wat automatisch betekent dat Joey Veerman en Noni Madueke genoegen moeten nemen met een plek op de reservebank.

Vorige week zorgde Zahavi als invaller voor de 4-4 in een bizarre wedstrijd. De Eindhovenaren werden in de eerste helft overlopen door de Denen. In de tweede helft veranderde dat spelbeeld toen de Israëlische spits en Doan binnen de lijnen kwamen. Overigens wilde trainer Roger Schmidt de credits niet alleen bij het duo neerleggen. "Ik denk dat het ook een kwestie van attitude was", zei de oefenmeester.

Veerman wordt nu dus het kind van de rekening, samen met Madueke. De Volendammer kwam afgelopen zomer voor zes miljoen euro van sc Heerenveen naar PSV. Hij maakte indruk met zijn steekpasses en belangrijke doelpunten, maar zakte vorige week door het ijs tegen de Deense opponent. "Na een paar goede wedstrijden praat iedereen al over de nationale elftal, maar nu zie je dat hij toch nog stappen moet maken. Dat is heel normaal", liet Schmidt na die wedstrijd weten.

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel; Mauro, Teze, Boscagli, Max; Gutiérrez, Sangaré, Doan, Götze; Gakpo, Zahavi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen