'Bayern gaat overstag en plakt zacht prijsje op Lewandowski'

19 april 2022, 11:51

Robert Lewandowski ligt iets langer dan een jaar vast bij Bayern München. De contractonderhandelingen tussen beide partijen verlopen echter niet bepaald soepel, waardoor Bayern zich zorgen maakt. Het gaf namelijk al meermaals aan dat Lewandowski 'gewoon' in München speelt volgend jaar, maar is nu volgens Kicker overstag gegaan, waardoor een transfer toch bespreekbaar is.

Bayern begint zich er namelijk zorgen over te maken dat de club er niet uitkomt met de speler en dat Lewandowski over een jaar dus transfervrij vertrekt. Het Duitse medium schrijft dat Bayern er nog steeds alles aan doet om hem langer binnenboord te houden, maar dat de club de optie voor een transfer komende zomer inmiddels ook reëel acht, terwijl dat eerder niet aan de orde was.

Ondanks dat de Pool de afgelopen jaren de absolute uitblinker was, is Bayern niet bereid hem een flinke salarisverhoging te geven. Lewandowski wordt deze zomer 34 jaar en is al de grootverdiener in de selectie. Het blad schrijft dat Bayern bij een bod van veertig miljoen euro bereid is om te praten over een zomerse transfer van de topscorer.

Lees ookInstagram-post vrouw Lewandowski voedt Barça-geruchten

Het is overigens niet de enige Bayern-speler die in dat schuitje zit. Hetzelfde geldt namelijk voor Serge Gnabry. Bayern wil niet voldoen aan zijn salariseisen en onderhandelt al vier maanden over een nieuwe contract. Ook hij staat daardoor op de nominatie om over een paar maanden te vertrekken, evenals Marcel Sabitzer (die deze zomer nog overkwam van RB Leipzig) en Corentin Tolisso.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TSM-Nathan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Topspits voor FC Barcelona!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen