Dit is de opstelling van Ajax tegen Sparta Rotterdam

9 april 2022, 18:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag heeft de opstelling van Ajax voor de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam bekendgemaakt. Ten opzichte van het gewonnen uitduel met FC Groningen (1-3) voert de trainer twee wijzigingen door.

Bij Ajax ontbreken voor de tweede wedstrijd op rij Lisandro Martínez en Antony, terwijl Noussair Mazraoui vanavond eveneens niet tot de Amsterdamse wedstrijdselectie behoort. Mohamed Kudus, die in Groningen aan de aftrap verscheen, verhuist naar de bank. Nieuw in de basis zijn Nicolás Tagliafico en Edson Álvarez.

Het doel van Ajax wordt verdedigd door André Onana. Jurriën Timber en Tagliafico zijn de windbacks, terwijl Perr Schuurs en Daley Blind het hart van de verdediging vormen. Álvarez staat samen met Davy Klaassen en Ryan Gravenberch op het middenveld. Voorin maken Steven Berghuis, Sebastién Haller en Dusan Tadic de dienst uit.

Ajax kan tegen Sparta de voorsprong op nummer twee PSV vergroten tot zeven punten. De concurrent uit Eindhoven komt zondag in actie, thuis tegen RKC Waalwijk.

Opstelling Ajax: Onana; Timber, Schuurs, Blind, Tagliafico; Álvarez, Klaassen, Gravenberch; Berghuis, Haller en Tadic

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen