Vitesse-Cambuur gaat door, ondanks massale voedselvergiftiging

10 april 2022, 12:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Opmerkelijk nieuws uit Leeuwarden: het duel tussen Vitesse – en SC Cambuur gaat mogelijk niet door. De selectie van de Leeuwarders kampt naar verluidt namelijk met groot aantal spelers met een voedselvergiftiging. Er werd gesproken dat de selectie lijdt aan 'massale diarree'.

Dat meldt ESPN zondagmiddag althans. De voedselvergiftiging zou zijn opgelopen in het hotel waarin de spelers van SC Cambuur zaten in de nacht van zaterdag op zondag. Daardoor is er om uitstel gevraagd door de bezoekers en staat de aftrap zondagmiddag serieus onder druk. De KNVB heeft nog geen bericht naar buiten gebracht over deze zaak, maar dat zal vermoedelijk snel volgen als het duel definitief niet door gaat.

In alle gevallen komt er snel duidelijkheid over de wedstrijd, want de aftrap is normaliter al om 14.30 uur. Als SC Cambuur niet kan spelen, zal dat spoedig naar buiten komen, omdat anders de opstellingen over een klein uur al gepresenteerd moeten zijn. Om hoeveel spelers het gaat, is nog niet bekend. Pas bij een flink aantal afwezigen, maakt SC Cambuur serieus kans op uitstel. Dat Vitesse niet meer actief is in de Conference League, geeft de Leeuwarders wel wat extra ruimte in het speelschema. 

Update 12.45 uur: de wedstrijd gaat door

Minder dan twee uur voor de aftrap tussen Vitesse en SC Cambuur is er duidelijkheid gekomen over de Eredivisiewedstrijd: er wordt ondanks de massale voedselvergiftiging wél gespeeld. 'Er waren wat onduidelijkheden, maar we hebben zojuist uitsluitsel van de KNVB gekregen: de wedstrijd gaat door', schrijven de Arnhemmers op Twitter. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen