'Bijlow in beeld bij Dortmund, Feyenoord informeert naar Padt'

20 juni 2022, 12:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Borussia Dortmund heeft sluimerende belangstelling voor Justin Bijlow, zo weet Rutger Vinke van Feyenoord Transfermarkt in het YouTube-programma Studio1908 van FRFC1908 te melden. Feyenoord kijkt zelf ook rond voor een nieuwe doelman. Daarbij hebben de Rotterdammers geïnformeerd naar twee Nederlandse keepers.

De verwachting is dat Bijlow deze zomer 'gewoon' bij Feyenoord blijft. De doelman zit goed op zijn plek en weet dat een transfer met het oog op het WK de nodige risico's met zich meebrengt. Bovendien lijkt er op dit moment geen sprake te zijn van concrete interesse in de doelman, al 'hengelde' Borussia Dortmund een half jaar geleden wel naar hem. Volgens Vinke is er 'heel veel interesse' voor Bijlow, waaronder dus van Dortmund. "Maar wat is interesse op het moment dat het niet concreet wordt?", vraagt hij zich hardop af.

Bijlow is volgend seizoen de eerste keeper onder de lat bij Feyenoord, maar wie wordt zijn stand-in? Ofir Marciano heeft nog een contract voor één jaar, maar zou de Rotterdamse club kunnen verlaten. Onlangs werd de Israëliër nog in verband gebracht met een overgang naar Lech Poznan. "Het is heel moeilijk een tweede keeper te halen", weet Vinke. "Feyenoord heeft geïnformeerd naar Sergio Padt en Jeroen Zoet. Maar word je daar beter van?"

Zoet komt in elk geval niet naar Feyenoord. Hij verlengde in mei zijn contract bij Spezia tot de zomer van 2024. Padt verruilde vorig jaar zomer FC Groningen voor Ludogorets, waarmee hij kampioen van Bulgarije werd. Hoewel hij het afgelopen jaar lang niet alles keepte, kwam hij toch in 22 officiële wedstrijden in actie voor Ludogorets.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen