Wild gerucht over PSV en James afgedaan als broodjeaapverhaal

27 juni 2022, 17:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV gaat zich naar alle waarschijnlijkheid niet versterken met James Rodríguez. Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad heeft het spectaculaire gerucht dat de Colombiaanse spelmaker in beeld is bij PSV gecheckt en vervolgens naar het rijk der fabelen verwezen.

Het gerucht werd maandag de wereld in geholpen door ESPN-commentator Martijn van Zijtveld. 'Op persoonlijk titel kan ik melden dat James Rodriguez zojuist bij de fysio was waar PSV alle keuringen doet. Tovert Marcel Brands deze daadwerkelijk uit z'n hoge hoed?', schreef hij op Twitter. 'James Rodríguez zou gezien zijn bij Topsupport. Degene die het doorgaf tipte mij eerder ook al over Hoever. Dat bleek te kloppen. Maar nu betekent dit natuurlijk niet gelijk dat James morgen bij PSV tekent', voegde hij anderhalf uur later toe.

Elfrink schrijft dat bij niemand bij PSV het gerucht kan bevestigen. Rodríguez, die onder contract staat bij Al-Rayyan in Qatar, zou terugwillen naar Europa. Hij is bereid een deel van zijn salaris van dertien miljoen euro in te leveren, maar bij PSV zou hij daarvan nog geen kwart overhouden. 'Meerdere bronnen meldden maandag dat het een broodje aap-verhaal is dat Rodríguez bij PSV gaat tekenen', aldus de clubwatcher.

Zo hoeven de supporters van PSV niet langer te hopen dat de voormalig speler van Real Madrid en Bayern München volgend seizoen in het Philips Stadion is te bewonderen. De Eindhovenaren maken wel werk van de komst van Xavi Simons (Paris Saint-Germain) en Luuk de Jong (Sevilla). PSV overweegt ook nog een centrale verdediger te halen. Daarvoor is Marlon van Shakhtar Donetsk in beeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen